Et fantastisk forår i Mumleby (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Elvira Fragola


Nedsat pris! Et fantastisk forår i Mumleby
Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740614442
Udgave: 1. (20-02-2017)
Oplag: 1. (20-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 200
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Vera fra Anemonevej og Astrid fra Brombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fra Mumleby finder de på alverdens sjove ting.
Vinteren er omme, og det er endelig blevet forår i Mumleby. Astrid og Vera lukker køerne på græs, og børnene i Mumleby holder også påskefrokost, tapper birkesaft, sender gækkebreve og ser pinsesolen danse. Og snart bliver det sommer med solrige dage ved stranden og sødmefulde skovjordbær, der gemmer sig i skoven.
Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldt med eventyrlige sagn og historier om lysalfer, mælkebøttebørn og jordbærfolk. Et sted fuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner.
Bøgerne er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarme feel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækket med opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde.
Prøv fx Mumlebybørnenes opskrift på mælkebøttesaft, lav et nuttet pudefår eller en smuk pinse-lyskæde, bag dine egne hveder og gå på jagt efter blade og blomster i skoven.
“Min datter og jeg er helt forelskede i bogen og kan faktisk næsten ikke vente til næste bog i serien om Mumleby udkommer.”

Børnenesbøger.dk


“Man får helt lyst til at flytte til Mumleby, hvor der er tid til at lege og være sammen, og historierne vil give anledning til masser af gode familieaktiviteter for hele familien.”

Dansk Bibliotekscenter


Mumleby-universet er skabt af illustrator og forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i det eventyrlige Mumleby. 

Anmeldelser (0)