Et kys fra Kaliningrad (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jan Stage


Nedsat pris! Et kys fra Kaliningrad
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711645666
Udgave: 5. (19-06-2017)
Oplag: 1. (19-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 339
Originaltitel: Et kys fra Kaliningrad
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Danske Arne Sehested og russiske Anton Prelin er tidligere modstandere og overlevende fra Den kolde krig. Da Sehested uden forklaring bliver sendt til den afsidesliggende Kaliningrad forstår han, at noget ikke er, som det skal være. Sammen med sin gamle fjende sætter han gang i "Operation Kant". Et desperat forsøg på at forhindre en brutal plan, der udspiller sig i Kaliningrad – kun timer fra Danmarks kyst.
Jan Stage (f. 1937 – d. 2003) var dansk journalist, digter og forfatter. Han debuterede i 1963 med digtsamlingen "I morgen min ven" og har siden skrevet en række bøger – både fag- og skønlitteratur. Som journalist rejste Jan Stage ud og var korrespondent for Information og senere Politiken, hvor han ofte reporterede fra verdens brændpunkter, som borgerkrigen i Libanon. I sit forfatterskab brugte han erfaringen som krigsreporter. Både i sine medrivende spændingsromaner, men også i reportagebøger, hvor han skildrede krige fra andre vinkler.
"Det er næsten upassende i denne meget aktuelle og sprængfarlige sammenhæng at erklære, at historien også er underholdning i topklasse." – Jyllands-Posten
"Jan Stages nye roman er et dødskys fra fortiden og en veldrejet thriller." - Politiken

Anmeldelser (0)