Et liv med hiv

Af: Claus Christensen


Nedsat pris! Et liv med hiv
  • Forlag: Frydenlund
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788778878137

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Et liv med hiv er fortællingen om en heteroseksuel mands kamp gennem 15 år med en livstruende sygdom, hvor frygten for andres fordomme har overskygget frygten for døden. I dag lever Claus Christensen et ganske almindeligt liv med kone og børn og er ikke længere bange for at være åben om sin sygdom.

Claus Christensen er i dag 40 år gammel. Det er 12 år ældre, end han fik lovning på, da han i 1994 blev konstateret hiv-positiv. Han arbejder som pædagog på en specialskole, er gift, har en datter på 2 år og er bonusfar til to store drenge på 19 og 16 år.

Claus Christensen håber med bogen at hjælpe andre til at tale åbent om hiv. For det er efter hans mening en vigtig brik til at få et godt liv med sygdommen. Ifølge ham er fordommene mod hiv og aids blandt almindelige mennesker ikke nær så voldsomme, som de stigma, man som syg selv pådrager sig.

Professor og overlæge ved Rigshospitalet Jens Lundgren har skrevet forordet til bogen, og udtaler sig meget stærkt om, hvor vigtig en fortælling som Claus’ er: »Mange hiv-smittede vælger ikke at fortælle om deres situation til venner og familie af frygt for social isolation. Claus’ oplevelser beskriver forbavsende præcist de erfaringer, som nykonstaterede hiv-smitttede personer oplever i 2009. Jeg håber, at bogen vil virke som

inspiration, så andre hiv-smittede bryder tabuet, står frem og fortæller deres egen historie. Kun derved kan vi få nedbrudt den stigmatisering, som hiv-smittede desværre fortsat er omgærdet af«. 

Anmeldelser (0)