Eventyret uden for murene (Paperback, Dansk)

Af: Anne Mette F Hag


Forlag: Fisker Hag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740957914
Udgave: 1. (03-05-2018)
Oplagsdato: 24-03-2018
Originaltitel: Eventyret uden for murene
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Paperback
Formater / udgaver
97,90 kr
149,10 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Landet Trildana er beskyttet af høje mure, men pigen Tilly er ikke tilfreds med den tilværelse, som venter hende der. Hun drømmer om et liv fyldt med eventyr uden for murene, hvor hun selv kan bestemme, hvad hun vil og ikke vil.
Nu nærmer Tillys 15 års fødselsdag sig og dermed det frygtede liv som voksen bundet af strenge traditioner, så det er nu eller aldrig, hvis hun vil forlade Trildana. Det lykkedes hende at flygte, men tingene går ikke helt som planlagt. Hendes lillebror Vala er fulgt efter hende, og da han kidnappes, må Tilly sætte alt ind på at redde ham.
Men hvem er kidnapperen, hvordan skal hun redde sin bror i denne fremmede verden, og hvem kan hun egentlig stole på? I et kapløb med tiden og med hjælp fra underlige væsener, som ikke helt ved, hvad de mener om mennesker, gør Tilly sig klar til at befri Vala. Men når de det i tide?
Eventyret uden for murene er første bog i Anne Mette F Hags fantasy-serie om Tilly, Vala og alle deres venner. I magiske verdener med drager, trolde og hekse, begiver de sig ud på spændende eventyr, hvor de må lære at stole på hinanden for at overleve.

Anmeldelser (0)