Få lidt stil! (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Maria Hirse


Nedsat pris! Få lidt stil!
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711616420
Udgave: 2. (18-05-2017)
Oplag: 1. (18-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Originaltitel: Få lidt stil!
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 176
Indbinding: Hæftet

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Eva lever tilsyneladende livet, når hun med sin jet set-kæreste Henrik møder de andre unge og rige i kändis-miljøet omkring Café Ketchup, Victor og NASA - hvis hun da ikke er ude at shoppe mærkevarer.
Men under den glitrende overflade føler Eva sig utilstrækkelig - bl.a. pga. sin socialt belastede familiebaggrund og nogle dunkle oplevelser i barndommen. Og så kæmper hun med sin jalousi, der måske ikke er helt uden grund. "Få lidt stil!" lyder Henriks gentagne formaning. Når han bliver for streng, søger Eva trøst hos veninderne Tina og Camilla. Sammen med dem udforsker Eva spirituelle og seksuelle grænseområder, og da en af veninderne bliver alvorligt syg, finder Eva nye sider frem i sig selv og tager sit liv op til revision.
Maria Hirse (f. 1971) er forfatter, foredragsholder, psykoterapeut og studievært. Hun har tidligere bl.a. skrevet tre selvbiografiske bestsellers.
"denne bogs brugsværdi ligger i, at den er dansk og skrevet af en af Se-og-Hør-universets kendte profiler, der her viser læserne, at det netop IKKE er det ydre, der i den sidste ende vejer tungest ... dialogen fungerer upåklageligt, og pointen når ud: glem Versace og Gucci og egoistiske, rige drenge i alle aldre, det er det indre, der tæller!" - Beth Høst, Lektør

Anmeldelser (0)