Fair Speak (Bog, Hæftet, Dansk)


Nedsat pris! Fair Speak
Forlag: Ex Tuto Publishing
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Dato for udgivelse: 19-6-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Medforfattere: Viktor Smith, Mette Ohm Søndergaard, Jesper Clement, Peter Møgelvang-Hansen, Henrik Selsøe Sørensen, Gorm Gabrielsen
ISBN-13: 9788799101856
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Viktor Smith m.fl.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Uden mad og drikke dur helten ikke. Det gælder ikke kun helte, men alle og enhver. Intet i den fysiske verden er vigtigere end mad og drikke.
Næppe nogen kommunikationsplatform er mere ombejlet end fødevareemballagen og næppe nogen informationskoncentration ses flygtigt af så mange, men nærlæses og forstås af så få. En del af de forbrugere, der har søgt at forstå, er endt med at føle sig så vildledt, at de har klaget. Kriterierne for at skelne mellem bevidst og ubevidst vildledning og forbrugernes selvforskyldte vildfarelser er imidlertid ikke altid klare.
Forskningsprojektet FairSpeak kulegraver området med henblik på at kunne levere anbefalinger om best practices for fair fødevarekommunikation. Målet er ny videnskabeligt dokumenteret viden om »mekanikken« bag mødet mellem ord, tekst og billeder på emballagen på den ene side, og forbrugernes opmærksomhed og forskellige niveauer af viden på den anden, under deres daglige indkøb. Dette er en nødvendig viden, hvis der skal formuleres praktisk anvendelige løsningsmodeller for, hvordan vildledning kan undgås, og fødevareindustrien understøttes i at udvikle nye velsmagende og sunde produkter, som anprises på en fair måde over for forbrugerne.
Bogen er projektets midtvejspublikation og indeholder dels en kortlægning af vildledningsscenarier i dansk administrativ praksis på området i perioden 2002-2007 dels en integreret analyse af det underliggende problemkompleks fra en teoretisk såvel som praksisnær synsvinkel. I slutningen gives en alfabetisk oversigt over fødevareemballagens grundelementer.

Anmeldelser (0)