Falken fra Sparta (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Conn Iggulden


Nedsat pris! Falken fra Sparta
Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763862660
Udgave: 1. (19-09-2019)
Oplag: 1. (19-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Originaltitel: The Falcon of Sparta
Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Oversætter: Alis Friis Caspersen
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 400
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 165mm, H: 237mm, D: 41mm, Vægt: 713g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Conn Iggulden, kendt og elsket for sine bøger om Cæsar og Djengis Khan, er tilbage med en spændende fortælling om kampen om tronen i oldtidens Persien, om en hær mere frygtet end nogen anden og om soldaten og forfatteren Xenofons lange march for at lede grækerne ud af riget efter en blodig krig.

En konge bør have mere end én søn. Døden kan komme, før man ved af det, og i en sådan verden udfordrer en konge både guder og fjender. Lever den første søn dog længe nok til at blive en voksen mand, er de brødre, som var så nødvendige i årene forinden, dem, der kan tage det hele fra ham.

Artaxerxes og Kyros er sønner af kong Dareios, der hersker over Persien. Da den gamle konge dør, trodser tronarvingen Artaxerxes det råd, han fik af sin far som ung dreng, og lader sin lillebror leve. Inden længe udbryder der krig, og blodet flyder i brødrenes kamp om tronen. 

Da støvet har lagt sig efter stridighederne, står spartanerne, som har kæmpet for Kyros, tilbage i hjertet af det enorme persiske rige omgivet af fjender, og det bliver op til den unge soldat Xenofon at lede de forhadte spartanere ud af Persien og hjem i sikkerhed i Grækenland. Men marchen er lang og farlig ...

Anmeldelser (0)