Fangeskibet (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Erik Barfoed


Nedsat pris! Fangeskibet
Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763865531
Udgave: 1. (04-06-2020)
Oplag: 1. (04-06-2020)
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Omslagsillustrator: Peter Bay Alexandersen
Illustrator: Peter Bay Alexandersen
Tegnet af: Jette Aagaard Enghusen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 300
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 162mm, H: 235mm, D: 33mm, Vægt: 763g

Levering inden jul: OK

Beskrivelse

England 1816. Napoleonskrigene er netop slut, og fattigdommen er udbredt. 11-årige Tom må rejse hjemmefra, fordi der ikke er mad nok til alle, og da han desperat af sult bryder ind hos en bager sammen med sin nye ven, bliver de fanget og smidt ombord på ét af de berygtede fangeskibe, der huser både børn og voksne. Tom og Horatio møder både venner og fjender i lastrummenes mørke og bliver stillet over for det umulige dilemma: Er man nødt til at lade andre gå til grunde for selv at overleve? 

Fangeskibet er en bred, episk fortælling - en moderne Oliver Twist - fortalt for nutidens unge læsere med fængende underholdningskraft og flotte visuelle detaljer.

Pressen skriver:

"De farverige personskildringer tilføres nuancer af Peter Bay Alexandersens karakterfulde blyantstegninger [...] En mulighed er at mødes om (op)læsningen af en bog som Fangeskibet, der skriver sig oven på traditionen, men samtidig bruger et nutidigt sprog og tempo." - Weekendavisen

"En forunderlig roman (...) kalder på en fortsættelse: Dickens møder Frændeløs." - Politiken

"Vaskeægte røverhistorie fra England efter Napoleonskrigene har fuld knald på action, eventyr og atmosfære og kan nydes af læsere i alle aldre. (...) Erik Barfoed er vældig god til at få sin læser suget med ind i fortællingen, så man nærmest føler, at man er med hele vejen. Lugte og lyde siver ud mellem linjerne, fine stregtegninger af Peter Bay Alexandersen pryder siderne, og jeg er -simpelthen bare vild med alt ved den her bog."

- Litteraturensiden.dk 

"Det hele er så veloplagt serveret, at man som læser gang på gang bobler over i både fryd og frygt. Bogen bygger som nævnt på klassikerne og bør selv blive en klassiker." - Børn & Bøger

Anmeldelser (0)