Farlig fjende (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Bo Skjoldborg


Forlag: Forlaget Werther
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793389656
Udgave: 1. (10-07-2020)
Oplag: 1. (10-07-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Farlig
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 146
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 125mm, H: 200mm, D: 12mm, Vægt: 207g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Pas på. Hvem bruger din computer ...

Vennerne Dizzy, Mango og Alberte får et chok, da Heino pludselig står i skolegården. Han gik nemlig engang i klassen, og der prøvede han at begrave Mango levende. Hvad vil Heino nu? Snart går tingene pænt amok med et lyserødt usb-stik, klam overvågning, tyveri af et dankort … og et livsfarligt opgør på havnemolen.


’Farlig fjende’ er en spændende og intens børneroman af forfatteren bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’, ’Befri’-serien, ’Milo & Tråd’-serien og ’Vild-bøgerne’.


Seriebog 2: Farlig fjende er en selvstændig historie i 'Farlig'-serien. Bogen egner sig til oplæsning og selvlæsning fra 11 år.


Anmelderne skriver om serien og forfatterens andre bøger:


"De unge læsere vil læse Farlig ven med tilbageholdt åndedræt. Meningen er klar. Vær en god ven og pas på din mobil." (Gyseren.dk)


"Hvor langt vil man gå for et venskab? Og hvordan passer man på, at ens telefon ikke bliver misbrugt til at mobbe andre? Anbefales indkøbt til folkebiblioteker og PLC.” (DBC)"


"Kan man lide Bjarne Reuters sjoveste bøger, vil man også kunne lide ‘Vild flugt’ af Bo Skjoldborg." (Troldspejlet, DR).


"Historien er hylende sjov og skønt illustreret … Fyldt med sjov og ballade, og samtidig er der masser af stof til eftertanke." (Weekendavisen)
"***** Herre godt! … Sjov og skør historie. Børn, som har nydt Manu Sareens historier om Iqbal Farooq, vil formentlig også kunne lide denne bog." (Palles Gavebod og DBC).

Anmeldelser (0)