Film skal ses i engelsk (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Martin Houlind, Jan Oxholm


Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702140187
Udgave: 1. (29-04-2016)
Oplag: 1. (29-04-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Film skal ses i
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Tegnet af: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 208
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 197mm, H: 271mm, D: 14mm, Vægt: 568g
Formater / udgaver
328,10 kr
369,30 kr

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Film skal ses i engelsk er en inspirerende og fagligt gennemarbejdet bog om, hvordan film og tv-serier kan integreres i engelskfaget på en måde, der går fint i spænd med fagets traditioner. Bogen henvender sig til A- og B-niveau på stx, hhx, htx og hf.

Film skal ses i engelsk klæder eleverne på til at bruge de filmiske virkemidler og fortællemetoder i en solid engelskfaglig sammenhæng. Bogen serverer og forklarer alle de nødvendige begreber og redskaber, som eleverne får brug for i deres arbejde med at analysere og fortolke film-’teksterne’. Alle engelskfagets mange facetter er repræsenteret her.

Bogen indledes med kapitlet How to Analyse Films and TV Series, hvor eleverne lærer at bruge filmbegreber og analysemodeller på baggrund af Nicolas Winding Refn’s thriller Drive (2011). Derefter følger fem temakapitler – Suburbia, Monsters, Sex, Empire, Tragedy – og til slut to kapitler om brug af film og tv-serier i henholdsvis skriftlige opgaver, inkl. SRP og SSO, og mundtlig eksamen, inkl. AT-eksamen.

Bogen er forsynet med et væld af varierede opgaver. Til hver film indgår pre-watching øvelser, analyseopgaver samt perspektiverende opgaver. Opgaverne er udarbejdet til individuel fordybelse og til par- og gruppearbejde — samt til træning af elevernes mundtlige og skriftlige engelsk.

Film skal ses i engelsk er en del af en serie, der sætter fokus på, hvordan man kan inddrage og arbejde med levende billeder i fagene på gymnasialt niveau. Bogen henvender sig til elever på A- og B-niveau på alle gymnasiale uddannelser.

Anmeldelser (0)