Fluefælden (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Fredrik Sjöberg


Nedsat pris! Fluefælden
Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792845443
Udgave: 1. (15-08-2013)
Oplag: 3. (03-10-2014)
Første udgivelsesår: 2013
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 219
Originaltitel: Flugfällan
Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Oversætter: Charlotte Jørgensen
Originalsprog: Svensk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En original og fuldstændig fortryllende bog der ikke ligner noget andet i skandinavisk litteratur  ”Når man giver sig til at studere insekternes verden, må man være forberedt på meget, også inde i sig selv,” skriver Sjöberg.  


På overfladen handler hans finurlige bog om fluer, om det at samle på dem og om den store svenske insektforsker René Malaise. Men disse betragninger åbner for en skjult, stærkt personlig tekst der handler om at kende sig selv, om at leve et sandt liv, om lidenskab og passion.  


Fluefælden er et poetisk og originalt forsvar for fordybelse, langsomhed og retten til at gå omveje i en tid præget af effektivitet og målrettethed. 


 Det er en bog der bryder med alle ens vante forestillinger om genre ved at blande selvbiografi, essay, naturbeskrivelse, heltebiografi, rejseskildring, pamflet i en ny og original form. Bogen er vittig og morsom, skrevet med en ubesværet lethed der afbalancerer alvoren i de underliggende spørgsmål. En vidunderlig, bog som man forelsker sig pladask i.  


Fredrik Sjöberg (f. 1958) er uddannet biolog. Han er en kendt flueforsker og kulturskribent, og har udgivet en lang række bøger, bl.a. om Tomas Tranströmers insektsamling fra Runmarö, hvor han også selv bor. I 2004 udkom Flugfällan, som blev solgt til flere lande og fik en fantastisk modtagelse. Fluefælden er første bind i en løst sammenvævet trilogi, hvis følgende bind, Kunsten at flygte og Rosinkongen, udkommer på dansk i 2014. 

Anmeldelser (0)