Fødevarelære: Ernæringsassistent (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Hanne Hyldgaard Langager


Nedsat pris! Fødevarelære: Ernæringsassistent
Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757129038
Udgave: 7. (08-08-2018)
Oplag: 1. (08-08-2018)
Første udgivelsesår: 1995
Serie: Ernæringsassistent
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 176
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 171mm, H: 240mm, D: 10mm, Vægt: 435g
Formater / udgaver
393,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.Fødevarelære indeholder følgende kapitler:

Grøntsager

Kartoflen

Saftige frugter

Fedtrige frugter og frø

Bælgfrugter

Korn

Stivelse og stivelsesprodukter

Æg og ægprodukter

Fedtstoffer

Kød og vildt

Fisk og skaldyr

Fjerkræ

Mejeriprodukter

Krydderier

Det bæredygtige køkken

Mærkning – en vigtig detalje


Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Anmeldelser (0)