Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning (Bog, Hardback, Dansk)


Nedsat pris!
Forlag: Nyt Teknisk Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757127133
Udgave: 2. (30-06-2010)
Oplag: 1. (30-06-2010)
Første udgivelsesår: 2007
Tegnet af: Dorthe Møller
Fagredaktør: Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 573
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 184mm, H: 246mm, D: 33mm, Vægt: 1495g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Ny gennemarbejdet, opdateret og revideret anden udgave!
Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.
De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.
Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, fx for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne.
Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.
Illustrationsmaterialet fra bogen er her stillet til rådighed til undervisere og studerende, til brug fx som overhead, via projektor eller elektronisk tavle.
Ophavsretten tilhører Erhvervsskolernes Forlag. Kommerciel udnyttelse og anden brug af illustrationerne end den tilsigtede er ulovlig.
Illustrationerne ligger i pdf-format, så du kan fremvise dem på fx storskærm eller med projektor.

Anmeldelser (0)