Fødevarer: Råvarer, tilberedning og retter (Bog, Hardback, Dansk)


Nedsat pris! Fødevarer: Råvarer, tilberedning og retter
Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770824972
Udgave: 4. (11-05-2015)
Oplag: 1. (11-05-2015)
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 224
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 217mm, H: 247mm, D: 20mm, Vægt: 843g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

NU i 4. udgave. Bogen er omdøbt i forbindelse med reformen og indeholder den samme viden som før. Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter. De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef.dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven. Under pinden: linksamling ligger videoer af tilberedninger.Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent og andre fag, der beskæftiger sig med fødevarer.Bogen har stift bind, så den kan tåle til lidt af hvert i køkkenet.

Anmeldelser (0)