Fokuseret ledelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Finn Havaleschka


Forlag: Garuda
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 46
Dato for udgivelse: December 2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Udgiver: Garuda Research Institute
Illustrator: Morten Ingemann
ISBN-13: 9788798953753
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»En af mennesket yndlingsbeskæftigelser er at prøve at lave om på andre mennesker. Hvis bare han eller hun var sådan eller sådan - eller ikke gjorde sådan eller sådan, så ville vi blive mere lykkelige! Hvis andre lever op til vore forventninger, bliver vi glade og føler os trygge. Hvis ikke, gør vi alt, hvad vi kan for at få dem til at leve op til vore forventninger. Vi lokker eller truer, med belønninger eller straf, med pædagogisk snilde eller rå kraft. Men hvor tit lykkes det, vel at mærke med en lykkelig udgang for begge parter?
Ingen er født ind i denne verden for at leve op til dine forventninger - ikke engang dine børn!«
Sådan indleder Finn Havaleschka sin bog om Fokuseret Ledelse. Lederen må lære at møde medarbejderen der hvor medarbejderen er. Lederen kan ikke forvente at medarbejderen automatisk indstiller sig på lederens tankegang, løser opgaverne på den måde lederen ville gøre det, deler lederens mål og har lederens motivation.
I bogen præsenteres en enkelt model - en metode - som gør det lettere for alle, at møde andre der hvor de er. Bogen er skrevet for lederen, men henvender sig i virkeligheden til alle; partneren, kæresten, manden, konen, medarbejderen, forældrene, vennen, konsulenten, coachen, politikeren... Læses bedst med et glimt i øjet!

Anmeldelser (0)