Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Philip Pullman


Nedsat pris! Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund
Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702254761
Udgave: 1. (30-04-2020)
Oplag: 1. (30-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Forestillinger om Støv
Originaltitel: The Book of Dust 2
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Oversætter: Hanna Lützen
Illustrator: Chris Wormell
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 600
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 154mm, H: 227mm, D: 58mm, Vægt: 1104g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 'Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund' - får vi den dramatiske historie om, hvordan det gik Lyra efter de eventyrlige begivenheder i 'Det Gyldne Kompas'-trilogien. Lyra har stadig Det Gyldne Kompas og er nu blevet handlekraftig ung kvinde. Hun tager endnu en gang kampen op mod de magtfulde, religiøse kræfter, der truer hende og den verden, hun kender. Vi følger hende på en farefuld rejse, der bringer hende langt væk fra Oxford, til fremmede lande fulde af ukendte farer, men også gode mennesker, der hjælper hende i kampen mod Kirken. Undervejs kommer hun i kontakt med Det Hemmelige Samfund, der både udfordrer hendes verdenssyn og hjælper hende med den farlige mission, hun har taget på sig.

Malcolm Polstead, der som dreng (i bind 1) bragte den spæde Lyra til Jordan-kollegiet i Oxford i sin kano, 'La Belle Sauvage', dukker også op i denne historie. Hans mod og beslutsomhed fornægter sig ikke i den voksne udgave af ham, og Lyras og Malcolms skæbner væves endnu en gang ind i hinanden.

Her er et fantasydrama, der rummer aspekter af politik, religion og kærlighed og trækker tråde til den verden, vi kender. I et interview har Philip Pullman selv sagt om denne nye trilogi, at han gerne vil udforske vigtigheden af den menneskelige forestillingsevne, farerne ved snæversynethed, dogmatisme og en skråsikkerhed, der udelukker alle andre synsvinkler end ens egen. Disse destruktive tendenser kommer i særlig grad til udtryk i relation til politik, religion og videnskab, og det er nogle af de elementer, der indgår i historien om Lyras rejse i 'Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund'.

Anmeldelser (0)