Frås og faste: Spiseforstyrrelser i klinisk og kulturel belysning (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Susanne Lunn, Kristian Rokkedahl, Bent Rosenbaum, Mette Waaddegaard, Karen Klitgaard Povlsen, Niels Kayser Nielsen, Svend Aage Rasmussen, Michael Scholz, aud Rix, Katja Hegewald, Krassimir Gantchev, Kristian Valbak, Lene Nyboe Jacobsen, Susanne Palshof, Peter Ramsing, Loa Clausen, Kristine Godt, Charlotte Hartvig


Nedsat pris! Frås og faste: Spiseforstyrrelser i klinisk og kulturel belysning
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788777063053
Udgave: 1. (27-04-2010)
Oplag: 1. (27-04-2010)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 532
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
261,00 kr
251,10 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 30 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi har op gennem det 20. århundrede og især inden for de sidste 50 år været et stigende problem i den vestlige verden.
I Frås og faste belyses spiseforstyrrelser ud fra et klinisk og kulturelt perspektiv. Det kliniske perspektiv omfatter spørgsmål som diagnostik, sygdomsforståelse og behandling. Da spiseforstyrrelser er blevet forstået og behandlet på mange måder, vil flere teoretiske tilgange og forskellige praksisformer som psykoterapi, kostbehandling, fysioterapi samt eksempler på integreret behandling blive gennemgået.
Det kulturhistoriske perspektiv belyser spørgsmål som: Hvad er det for forhold i den vestlige kultur, der danner grobund for spiseforstyrrelser? Hvordan er kropsforståelsen i det senmoderne samfund? Hvordan omtales spiseforstyrrelser i medierne? Hvordan påvirker det almindelige unge, og hvordan har vores madvaner udviklet sig?
Bogen henvender sig til læger, psykologer og andre, der arbejder med spiseforstyrrelser, samt til studerende inden for de sundhedsfaglige og humanistiske fag.

Anmeldelser (0)