Gamechangers: Er du parat til at forandre verden? Sådan skabes innovative strategier for virksomheder og brands. (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Peter Fisk


Nedsat pris! Gamechangers: Er du parat til at forandre verden? Sådan skabes innovative strategier for virksomheder og brands.
Forlag: 4Mativ Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799840748
Udgave: 1. (08-03-2017)
Oplag: 1. (08-03-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Serie: 4Mativ Strategi- og ledelsesbøger
Originaltitel: Gamechangers. Are you ready to change the world? Creating innovative strategies for business and brands
Omslagsgrafiker: Fingerspits ApS
Forord af': Thinkers 50
Oversætter: Dynalingua ApS
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 322
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 240mm, H: 190mm, D: 18mm, Vægt: 880g

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

"Gamechangers" er disruptive innovative iværksættere, der er etablerede virksomheder i alle brancher og på alle områder og ændrer formen på vores verden. De er mere ambitiøse og strækker visionen med oplyste formål. De betragter markeder som kalejdoskoper bestående af uendelige muligheder, som de samler og definerer til deres fordel. De finder deres eget rum, som de derefter former til deres fordel. Frem for alt har de fantastiske idéer. De tænker konkurrencen væk – de tænker større og anderledes. De tror ikke på at være en anelse billigere eller en anelse bedre. Det er et kortsigtet spil om aftagende afkast. 1. Spil … spillet, lav om på spillet Moderne brands og virksomheder spiller et nyt spil. De anerkender, at den snorlige tankegang er blevet erstattet af en verden i zigzag, hvor idéer vender op og ned på ethvert marked, og vindere skaber fremtiden i deres egen vision.  2. Forandring … forandring af verdenen, forandring af spillet Diskontinuerlig ændring i markeder kræver et anderledes tiltag. Magtskift og globale tendenser driver eksponentiel forandring og nye muligheder frem. Trinvis udvikling er ikke tilstrækkeligt i forhold til at vinde dette nye spil…  3. Vind … Gamechangers – og det, de gør Der findes en ny type virksomheder, som forandrer verdenen netop nu ved at tænke større og mere intelligent – og som vinder på nye måder. Har du det, der skal til, for at lave om på spillet? Er du parat?  Denne bog handler om dig, og hvordan du kan lave om på dit spil. I del to udforsker vi de ti dimensioner, hvorigennem du kan opnå dette ved at tænke anderledes. I del tre ser vi nærmere på de 100 virksomheder, som du har valgt, og som udviser disse nye praksisser. I del fire finder du handlingsforslagene –værktøjssættene til din succes.  Om forfatteren: Peter Fisk, Professor ved IE Business school & Stifter af GeniousWorks #1 Bedst sælgende forfatter af “The Gamechangers” og 6 andre bøger Han er opført på Thinkers50 “Guru Radar” som en af verdens bedste forretningstænkere og eksperter. Peter har arbejdet med mere end 250 virksomheder, bla. kendte brands som: Coca Cola, Microsoft, Red Bull, Visa og Vodafone i 50 markeder over hele verden. Peter hjælper virksomheder med at få dem til at tænke større og anderledes og vækste yderligere og hurtigere.

Anmeldelser (0)