Gammelpot 10: Smuglerborgen (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Thom Roep


Nedsat pris! Gammelpot 10: Smuglerborgen
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770857970
Udgave: 1. (23-01-2020)
Oplag: 1. (23-01-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Gammelpot
Oversætter: Edith Månsson
Tegnet af: Piet Wijn
Originalsprog: Hollandsk
Sideantal: 56
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 230mm, H: 290mm, D: 12mm, Vægt: 466g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Om Gammelpot 10

SmuglerborgenUnder et voldsomt stormvejr finder Gammelpot ly for natten hos den gæstfri og retskafne fisker Jens Klavsen og hans familie. Familien anklages af den lokale hertug for at stå bag en række mystiske smuglerier langs kysten.

I vandkanten ligger ruinerne af en gammel romersk fæstning, og Gammelpot opdager hurtigt, at der foregår noget mystisk i vandet. Men havet kan være lumsk, og pludselig er Gammelpots vadsæk forsvundet i bølgerne – og snart falder han selv i kløerne på de rigtige smuglere!

Hvordan kan han nu hjælpe Jens Klavsen, hans rare kone Katrine og deres søde børn Per og Grete med at blive renset for de falske anklager?


Gammelpot 10: Smuglerborgen indeholder også kapitlet Gammelpots Skatkammer. Her fortæller forfatter Thom Roep blandt andet om, hvordan et undseligt maleri af en gitterport førte til smuglerhistorien, og hvordan en romersk hærføres fort kom til at spille en rolle i den.


»Tegningerne er mildt sagt fremragende og fremstår lige så levende, varme og eventyrlige nu, som de gjorde, da serien var ny. En vidunderlig børnetegneserie ... Ud over de fine tegninger rummer fortællingen en del humoristiske indslag, som både kan nydes af børnene og den voksne (op)læser.« – DBC lektør

Anmeldelser (0)