Getting Started A (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Mette Hermann, Poul Tornøe


Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702297652
Udgave: 1. (01-11-2020)
Oplag: 1. (01-11-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Omslagsgrafiker: Karen Christensen
Tegnet af: Karen Christensen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 176
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 197mm, H: 270mm, D: 10mm, Vægt: 451g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

En engelsk grammatik til A-niveau. Bogen dækker det grammatiske stof, der er relevant på A-niveau, og den kan bruges på alle gymnasiale uddannelser.

Getting Started A bygger videre på den populære Getting Started. Terminologien og inddelingen af stoffet er ens i de to bøger, men alle 170 opgaver i Getting Started A er udarbejdet med Engelsk A for øje. Bogen kan bruges som overbygning til Getting Started eller som selv­stændig grundbog til hele det treårige A-niveau-forløb i engelsk.

Bogen stimulerer til grammatisk tænkning, og til at eleverne selv formulerer grammatiske regler på baggrund af tekster og eksempler. Opgaverne bygger typisk på korte, autentiske tekstuddrag. Mange af teksterne er klassikere fra fagets kernestof, fx Shakespeare, Jane Austen, Edgar Allan Poe, Kate Chopin, Oscar Wilde og George Orwell. Andre opgaver bygger på non-fiction-tekster som fx taler, dagbøger og artikler.

Getting Started A er velegnet som opslagsbog, både i hverdagen og til eksamen. Mange af bogens opgaver er opbygget som de sproglige assignments i de skriftlige eksamensopgaver. Bogen indeholder overskuelige oversigter og “forvekslingskasser”, der hjælper eleverne med den grammatiske analyse. 

Anmeldelser (0)