Grønlands fascinationskraft: fortællinger om polarforskningen - et festskrift til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II ved 40-års-regeringsjubilæet (Bog, Indbundet, Dansk)


Nedsat pris! Grønlands fascinationskraft: fortællinger om polarforskningen - et festskrift til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II ved 40-års-regeringsjubilæet
Forlag: Det Kongelige Danske Videnskabernes selskab
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Særpublikationer
Sideantal: 195
Dato for udgivelse: 11-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Marita Akhøj Nielsen
ISBN-13: 9788773043660
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Festskriftsmodtager: Margrethe II
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Grønland er temaet for Videnskabernes Selskabs festskrift til Dronningen i anledning af regeringsjubilæet. Det er kongehusets varme engagement i Grønland, der har været bestemmende for valget af tema. Medlemmer af Videnskabernes Selskab er blevet bedt om at give en alment forståelig fremstilling af et emne med relation til Grønland. Nogle har valgt at behandle et felt, der står centralt i deres daglige arbejde, andre er blevet udfordret til at tage nye emner op eller behandle dem ud fra en uvant synsvinkel. Det er blevet til 12 artikler fra en bred fagrække inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora. På hver deres felt formidler forskerne noget af den begejstring, der knytter sig til det videnskabelige arbejde, og tilsammen viser de, hvordan mangfoldigheden af perspektiver på et givet tema beriger dem alle. Dermed spejler de også Videnskabernes Selskabs virke.

Anmeldelser (0)