Grønlands-kajakken: historie og byggevejledning (Bog, Hæftet, Dansk)


Nedsat pris! Grønlands-kajakken: historie og byggevejledning
Forlag: Algarve
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Dato for udgivelse: 19-11-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
Illustrator: Kaj Smedemark
Redaktion: Kim Holm
Medforfattere: Vagn Henriksen og Kaj Smedemark
ISBN-13: 9788798822134
Produkt type: Bog
Fotograf: Kaj Smedemark
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Kaj Smedemark - Vagn Henriksen
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne bog rummer den første dækkende beskrivelse af grønlandskajakkens historie. Bogen giver samtidig en kyndig og letforståelig anvisning på fremgangsmåden, når du vil bygge din helt egen grønlandskajak.
I Danmark er der rige muligheder for at ro kajak. At nyde stilheden medens man padler lydløst på en spejlblank fjord eller ned ad en stille å, eller at mærke vandsprøjtet og blæsten på kroppen, mens man bryder bølgerne på søen eller fjorden, er stærke oplevelser.
Her på vandet, omgivet af fisk og fugle, findes eventyret. Her kommer man tæt på naturens inderste væsen, både den ufattelige stilhed og harmoni og det overraskende drama. Det er en lise for sindet at mærke den naturlige træthed efter turen, hvile ud og mærke kroppens ro og ligevægt.
Den fuldendte naturoplevelse får du i din egen håndbyggede kajak. Kajakken bygges af naturmaterialer - træ, sejlgarn, kanvas, linolie - efter de samme fremgangsmåder som ved fremstillingen af oprindelige grønlandske jagtkajakker.
Fortidens livsform bliver levende og nærværende, du får en tættere forståelse af jægerkulturens væsen og du får brugt dine egne kreative og håndværksmæssige færdigheder. Og du kan tilpasse kajakkens form, størrelse og egenskaber efter din egen krop.

Anmeldelser (0)