Grønne Sager: En bog om smag og sprødhed (Hardback, Dansk) af Claus Angelo Brandt

Grønne Sager: En bog om smag og sprødhed (Hardback, Dansk)

Forfattere: Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding og Søren Jonesen


Nedsat pris! Grønne Sager: En bog om smag og sprødhed

Forlag: Smagsdommerne

  • Format: Hardback
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788799169238
  • Udgave: 1. (12-04-2017)
  • Oplag: 1. (12-04-2017)
  • Første udgivelsesår: 2017
  • Originalsprog: Dansk
  • Indbinding: Hardback
  • Mål og vægt: B: 207mm, H: 246mm, D: 14mm, Vægt: 597g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

Ny bog om grønsagerne i køkkenet 


Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. 


Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj - plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.

Læsernes anmeldelser (0)