Grønne Sager: En bog om smag og sprødhed (Hardback, Dansk)

Forfattere: Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding og Søren Jonesen


Nedsat pris! Grønne Sager: En bog om smag og sprødhed
Forlag: Smagsdommerne
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799169238
Udgave: 1. (12-04-2017)
Oplag: 1. (12-04-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 207mm, H: 246mm, D: 14mm, Vægt: 597g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny bog om grønsagerne i køkkenet 


Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. 


Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj - plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.

Anmeldelser (0)