Guds møgunger og dødsengle på fire hjul (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bo Frimodt


Nedsat pris! Guds møgunger og dødsengle på fire hjul
Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771900446
Udgave: 1. (11-07-2016)
Oplag: 1. (11-07-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 210
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 150mm, H: 221mm, D: 18mm, Vægt: 345g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Overlæge Ulla Berg arbejder til dagligt med trafikkens ofre. I den sammenhæng oplever hun på nærmeste hold den sorg, der rammer trafikofres pårørende, når deres kære kvæstes, invalideres eller dræbes af vanvidsbilister, der ofte er påvirket af spiritus, hash eller andre former for stoffer. Sorgen kaster ifølge overlægen mange efterladte ud i voldsomme frustrationer og psykiske problemer, som forstærkes yderligere, når den skyldige i trafikulykken ofte slipper med en dom for uagtsomt manddrab og tildeles en straf, der efter de pårørendes mening er alt for mild. Hun mener, disse vanvidsbilister bør straffes som mordere. Derfor tager hun og pårørende til trafikdræbte sagen i egen hånd og straffer trafikmordere med døden. De kalder det nulstilling.         


Uddrag af bogen 

– Så er det nu, siger chaufføren i varevognen, samtidig med at han vinker til hundeejeren. Peter Madsen øger sin bils hastighed. Da Michael er kommet igennem tunnelen, springer schæferhunden vildt gøende frem mod ham på kommando fra sin ejermand. 

– Væk, væk, væk, skriger Michael forskrækket og slår ud efter hunden. Idet han forsøger at komme væk fra det glubske dyr ved at løbe til venstre ud mod vejens midte, træder Peter Madsen på speederen. 

Der lyder et uhyggeligt, hult brag, da Michael i næste øjeblik bliver ramt bagfra af bilen. 

– Med hilsen fra lille Jens, siger Peter Madsen til sig selv, da Michael bliver kastet op i luften. Michael brøler højt af smerte, da han rammer jorden og ruller hen ad kørebanen, og det løber Peter Madsen koldt ned ad ryggen, da han et kort øjeblik ser ind i Michaels skrækslagne øjne.           


Om forfatteren 

Bo Frimodt (f. 1948) er født og opvokset i Odense, hvor han også har boet det meste af sit liv. Han er journalist og har i den forbindelse ofte haft fokus på menneskers forskellige karakterer og deres forhold til religion, hvilket Guds møgunger og dødsengle på fire hjul, der er hans debutroman, da også bærer præg af.  

Anmeldelser (0)