Gynækologi og Obstetrik - sampak (Indbundet, Dansk)

Forfattere: Bent Ottesen, Ole Mogensen, Axel Forman, Niels Uldbjerg, Peter Damm, Jan Stener Jørgensen


Nedsat pris! Gynækologi og Obstetrik - sampak
Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762815254
Udgave: 1. (04-11-2014)
Oplag: 1. (04-11-2014)
Indbinding: Indbundet
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Køb Gynækologi og Obstetrik samlet og spar 20%

Om bøgerne

Obstetrik - en grundbog er baseret dels på målbeskrivelser fra de sundhedsvidenskabelige fakulteter, dels på Sandbjerg guidelines og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Hensigten har været at skabe en indlæringsvenlig og tidssvarende lærebog, der modsvarer et ønske om en afgrænset, men dækkende lærebog på dansk. Målgruppen er primært medicinstuderende og alment praktiserende læger. Med bogen følger en elektronisk version, en i-bog, som du får adgang til via en unik e-nøgle, der er trykt forrest i bogen. I-bogen indeholder bl.a.:

• Bogens fulde tekst og alle illustrationer i digital form • Egen digital notesbog til noter og opgaver • Mulighed for at markere i teksten • Mulighed for at se illustrationer i stor forstørrelse • Søgefunktion i tekst og noter • Videoklip med optagelser af bl.a. den normale fødsel, klinisk undersøgelse af den gravide, kopforløsning og kejsersnit

Gynækologi er en pædagogisk opbygget lærebog. Bogen dækker hele spektret af gynækologiske sygdomme på et højt fagligt og evidensbaseret niveau.Bogens 23 kapitler redegør grundigt for diagnostik, behandling og vejledning af gynækologiske sygdomme, og i forhold til tidligere udgaver er der tilføjet tre nye kapitler - Ungdomsgynækologi, Onkogenetik og Adipositas - som omhandler vigtige og aktuelle problemstillinger inden for faget. Både teksten og billedmaterialet er desuden udvidet og opdateret, så både specialets udvikling og den kliniske hverdag afspejles bedst muligt. Lærebogen suppleres af over 20 videoer, der præsenterer emner, der spænder fra almindelig gynækologisk undersøgelse, over kolposkopi til laparoskopi og egentlige operative indgreb. Videoerne kan ses på bogens hjemmeside www.gynaekologi.munksgaarddanmark.dk.

Anmeldelser (0)