Hank: en gavtyveroman (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Per Fjord


Nedsat pris!
Forlag: Attika
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 19-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788775288694
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver
164,30 kr
66,30 kr

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Musiker, sanger og sangskriver. Hank William Jensen med hang til tårevædet Country & Western musik, kvinder, flasker og fest i gaden, og på evig flugt fra den almindelige, borgerlige ansvarlighed. Besat af tanken om at skrive sangen, der er den fuldendte banalitet. Han smides for Gud ved hvilken gang på gaden af en skuffet og hysterisk kæreste. Han finder et lig hos en arabisk brugtvognsforhandler. En forsvunden datter dukker op i nattens mørke. Pludselig er det hele et uigennemskueligt virvar af misforståelser, løgn, vold og idioti…


Per Fjord er kendt for sine folkelige, satiriske og humoristiske fortællinger fra den danske provins randområder. Den nye roman knytter an til disse historier, men under latteren og de menneskelige tåbeligheder ligger der som altid også en alvorlig tone og måske også en række problemer med stof til eftertanke og nødvendig kritik.


Romanen foregår i en nutidig miljøkulisse, der hele tiden balancerer på kanten til det urealistiske. Persongalleriet består af en flok mere eller mindre sære, fiktive typer, som hver især repræsenterer egenskaber og holdninger, der pludselig ramler sammen i et tilfældigt drama. Et drama der får sit eget ustyrlige, sorgmuntre liv under vejs i romanen.


Anmeldelser (0)