Hans øjesten: se dig selv med Guds øjne (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Asher Intrater


Forlag: CSundgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 87
Dato for udgivelse: 14-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Jens Ørnbøl
ISBN-13: 9788799643141
Produkt type: Bog
Originaltitel: The apple of his eye
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Gå ind i hvilken som helst boghandel i dag og du vil på hylderne se mange bogtitler som f.eks.: Realiser dit potentiale, Sandheden bag succes, Vinderformlen, Kraften i positiv tænkning, Udvikl dit selvimage, og lignende.
Verden ved, at der findes uudnyttede kræfter i et menneske, men hvad ikke vides er, hvad disse består af, eller hvorfra disse kræfter kommer, og slet ikke hvordan man får dem ud. Der henvises ofte til denne dybe, indre kapacitet som ´det underbevidste sind´.
Asher Intrater siger i sin bog, at der ikke er tale om menneskets sind, men at det er menneskets ånd, som indeholder alle disse ressourcer. Gud er en åndelig eksistens, og mennesket er skabt i Hans billede. Mennesket er klar over, at der er noget af stor vigtighed i dets indre. Længslen efter at opleve og realisere det grænseløse potentiale gør mennesket søgende. Svaret ligger imidlertid ikke i selvrealiseringsteknikker, men gennem en opdagelse af hvem vi er i forhold til en uendelig og personlig Gud.
Asher er seniorleder i Ahavat Yeshua menigheden i Jerusalem, Tiferet Yeshua menigheden i Tel Aviv og af Revive Israel teamet. De ugentlige e-mails med artikler og bibelundervisning oversættes i øjeblikket til 16 sprog, herunder dansk. For mere information besøg Revives hjemmeside. 

Anmeldelser (0)