Heksens mærke (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sascha Christensen


Nedsat pris! Heksens mærke
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711731420
Udgave: 1. (22-06-2017)
Oplag: 1. (22-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 302
Originaltitel: Heksens mærke
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
261,00 kr
66,50 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Efter at have afsløret Linnys plot og standset mytteriet i Tangea er Magne så småt ved at finde balancen mellem sit ansvar i Tangea og livet i den virkelige verden. Men den første søndag i advent begynder han at finde fodspor i sneen udenfor sit vindue i Grønne Å – og de er ikke sat af et menneske. En fremmed med klovlignende fødder og en hypnotiserende stemme holder øje med Magne fra skyggerne, og lidt efter lidt går det op for ham, at der er meget i reservatets historie, han endnu ikke kender til.
Og den usete trussel er ikke Magnes eneste problem: Et helt nyt folk er flyttet ind i morklernes by, og de trange kårskaber en brandfarlig stemning. Det kræver bare én gnist, før det hele går op i røg ...
Heksens mærke er tredje bind i serien Heksens arving om drengen Magne, der overtager sin mormors hemmelige arbejde som kustode i et reservat for magiske væsner.
I serien er tidligere udkommet:
Heksens arving
Heksens hjælper
Sascha Christensen (f. 1986) er forfatter til den meget anmelderroste Humaran-trilogi. Seriens første bind, Den ydmyge amulet, vandt Orlaprisen 2010 for bedste roman i genren fantasy.

Anmeldelser (0)