Helikopterkuppet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jonas Bonnier


Nedsat pris! Helikopterkuppet
Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702232035
Udgave: 1. (31-01-2018)
Oplag: 1. (31-01-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 456
Originaltitel: The Helicopter Heist / Helikopterrånet
Omslagsgrafiker: Martin Dennis
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Originalsprog: Svensk
Formater / udgaver

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I en skov et sted i Sverige mødes tre mænd. To yngre og en ældre. Den ældre har en udfordring til de to yngre. Det gennemsikrede værdihåndteringsselskab i udkanten af Stockholm. Et umuligt kup, men manden har en idé. Fire måneder senere, tidligt på morgenen d. 23. september går alarmen i G4S-bygningen i Västberga.

Det er optakten til et af de mest spektakulære røverier verden har set. Fire røvere flyver en helikopter op på taget af G4S bygningen i Väsberga og borer sig nu ned og ind til bankboksen. I bygningen sidder G4S’s medarbejdere fanget, og ordensmagten står lamslåede tilbage på jorden og kan ikke gøre noget. De vidste godt, kuppet skulle ske. De vidste bare ikke, det var nu …

Jonas Bonnier har fået adgang til at interviewe de fire røvere, der stod bag røveriet, og har på baggrund af det skrevet en hæsblæsende true crime-krimi, fyldt med twists and turns. Helikopterkuppet er solgt til udgivelse i 31 lande og til Netflix og produktionsselskabet Nine Stories, der indspiller Helikopterkuppet som film med Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Anmeldelser (0)