Himmelherren (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kenneth Bøgh Andersen

Forlag: Høst og Søn
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763802734
Udgave: 2. (10-10-2005)
Oplag: 4. (07-03-2012)
Første udgivelsesår: 2005
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 352
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze - Stolzedesign Aps
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
114,70 kr
69,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fantasy-historie af forfatteren til »Den store Djævlekrig« og andre populære romaner. »Himmelherren« vandt Orla Prisen for bedste Ungdomsbog i 2005.

Peter er en almindelig dreng, han bor i en almindelig lidt kedelig by sammen med sine meget almindelige forældre. Han går i en helt almindelig skole, hvor han har en helt almindelig ven. Faktisk er alt i Peters liv almindeligt, og dét er Peter meget træt af ! Heldigvis har han en god fantasi, som han bruger til at skrive historier om eventyrlige universer med prinsesser og alverdens sælsomme væsner.

Under en frygtelig storm forsvinder grænserne mellem virkelighed og fantasi, og Peter ender som hovedperson i sin egen historie, et fantastisk eventyr fyldt med farer og sælsomme væsener. Men kan han stole på forfatteren? Peter begiver sig straks af sted på en farefuld færd, og i starten er det ham selv, der styrer historiens gang, men som fortællingen udvikler sig, ændrer dette sig. Pludselig oplever han ting, han ikke selv har fundet på, men hvordan kan det være muligt? Det er jo Peters selv, der er historiens forfatter.

Anmeldelser (0)