Historien om et Værk: Suset fra Kalveboderne (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Kenneth Olsen


Nedsat pris! Historien om et Værk: Suset fra Kalveboderne
Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743014782
Udgave: 1. (15-09-2020)
Oplag: 1. (16-09-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 238
Indbinding: Hardback
Formater / udgaver
369,40 kr
148,30 kr

Levering : 5 - 20 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

"Historien om et Værk", er en højspændt historisk rejse gennem mere end 100år på H. C. Ørsted Værket, som ligger i den sydlige del af København, faktisk næsten lige ved siden af det store indkøbscenter "Fisketorvet". Du kommer med indenfor murene på et kraftvarmeværk,og oplever hvordan det har været at arbejde der. Det kommer til at handle om opbygningerne, nedrivninger, og hvordan elektricitet og fjernvarme egentlig produceres. Vi kommer rundt om arbejdskulturen, ulykkerne, arbejdsforholdene, verdens engang største Dieselmotor og selvfølgelig menneskerne.
Selvom værket ser stort ud udefra så laves der faktisk kun 2 produkter, det ene af dem er det her underlige produkt som hedder elektricitet, og som vi allesammen i større eller mindre grad bruger hver eneste dag til lys, opladning af mobiltelefoner, computere, elcykler, barbermaskiner, elbiler det bruges også til vores madlavning og selvfølgelig vores vaskemaskiner, samt den fuldstændige uunværlige kaffemaskine ;-).
Det andet produkt vi producere er fjernvarme, det bruges til opvarming af boliger og industribygninger. Det er egentlig et "restprodukt" fra produktionen af elektriciteten, men ved at sende varmen ud til forbrugerne bliver kraftværket meget mere effektivt i forhold til hvordan de producere energi i mange andre lande.
Du behøver ikke at ha' den store forståelse for hvordan det tekniske hænger sammen i den her forbindelse, det forklarer jeg hen af vejen og de mange billeder fortæller også deres del af historien.
Rigtig god fornøjelse :-)

Anmeldelser (0)