Højtider og mærkedage med børn i sorg: idéer til at handle på nye måder i sorgens rum (Bog, Spiralryg, Dansk)

Af: Ilona Bechsgaard


Nedsat pris! Højtider og mærkedage med børn i sorg: idéer til at handle på nye måder i sorgens rum
Forlag: Ilumia
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788799351107
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Lise Meijer
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Højtider og mærkedage med børn i sorg - idéer til at handle på nye måder i sorgens rum
Højtider og mærkedage er særligt sårbare tidspunkter for børn og unge, der har oplevet tab, omvæltninger eller opbrud i familien. Derfor er denne bog skrevet som inspiration til forældre, pårørende og professionelle.
I Højtider og mærkedage med børn i sorg præsenteres du for en række gode og let tilgængelige handlinger, som du - året rundt - kan ty til, så du kan følge barnet godt på vej. I bogen kan du blandt andet læse om: ´Hjertet i det hele´, ´Tal om den savnede´, ´Planlæg uplanlagt tid´ og ´Til den voksne: Tag vare på dig selv´.
Ilona Bechsgaard er psykoterapeut med speciale i sorg, krise og livskvalitet. Hun driver virksomheden Ilumia – institut for omsorg og forvandling og den 1-årige uddannelse til SorgPilot.
Bogen er smukt illustreret af kunstneren Lise Meijer. De 56 sider er trykt på kraftigt papir og samlet med spiralryg, som gør den let at bruge som opslagsbog.
Sagt om bogen:
»Psykoterapeut Ilona Bechsgaard rækker med denne lille varme bog en hjælpende hånd til dig. En hånd, du kan række videre til barnet. Fat mod og træd nærmere! er hendes budskab… Samværet om fraværet kan netop være det, som skaber det unikke nærvær«.
- Karen Glistrup, Familie- og psykoterapeut.

»Bogens titel henviser til mærkedage og højtider, men rummer også mange gode ideer til, hvordan man i hverdagen kan arbejde med børn i sorg...«.  - Lotte Appelby, pædagog og SFO-afdelingsleder.

»På en enkel og kærlig måde, får man taget hul på det svære, og med fine og konkrete forslag, hjulpet videre i sorgarbejdet. Der er indimellem endda plads til et lille smil...«- Pia Cisko, hospitalsklovn.

Anmeldelser (0)