Hotellet på hjørnet af Bitter og Sød (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jamie Ford


Forlag: Cicero
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763858250
Udgave: 3. (28-03-2019)
Oplag: 2. (04-02-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Originaltitel: Hotel on the Corner of Bitter and Sweet
Omslagsgrafiker: Emma Graves
Oversætter: Michael Alring
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 368
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 144mm, H: 222mm, D: 28mm, Vægt: 581g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Jamie Fords stærke debutroman er en uforglemmelig kærlighedshistorie og en stærk fortælling om et ukendt hjørne af Anden Verdenskrig. Solgt i mere end en million eksemplarer på verdensplan og har ligget over to år på New York Times’ bestsellerliste.

Seattle, 1986: Henry Lee slutter sig til en menneskemængde uden for Hotel Panama, der engang var den japanske bydels vartegn. Hotellet har været lukket i årtier, men nu har den nye ejer gjort et fund i kælderen: en række ejendele, der blev opmagasineret af japanske familier, kort før de blev sendt til interneringslejre under Anden Verdenskrig efter angrebet på Pearl Harbor.

Ved synet af de efterladte genstande bringes Henry tilbage til sin egen barndom i Chinatown under krigen. Henrys kinesiske forældre var stærkt nationalistiske og imod alt japansk, men det til trods blev Henry venner med den japanske pige Keiko, og en spirende kærlighed voksede frem mellem dem, inden Keiko blev tvangsinterneret med sin familie. Sidste gang Henry så Keiko, var de adskilt af et pigtrådshegn, men han lovede at vente på hende, til de kunne leve et liv sammen i frihed.

Nu, et menneskeliv senere og med brudte løfter bag sig, beslutter Henry at gå på opdagelse i Hotel Panamas kælder for at søge efter det, der har været gemt, men aldrig glemt.

Anmeldelser (0)