Hotellet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Dorte Bakbo


Nedsat pris! Hotellet
Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771900583
Udgave: 1. (11-07-2016)
Oplag: 1. (11-07-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 248
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 151mm, H: 220mm, D: 21mm, Vægt: 401g
Formater / udgaver
188,70 kr
238,70 kr
129,30 kr

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Ved den jyske vestkyst ligger Hotel Sundby Strand. Hotelejeren Christian er blevet kontaktet af Kanal 14, som vil leje sig ind i en af hans bygninger for at optage et reality-show. Produceren Mogens har fået udleveret beskrivelser af hotellets unge, mandlige medarbejdere, da han ønsker at hyre nogle af dem til at deltage i realityshowet. Forud for optagelserne afholder han et møde med de udvalgte medarbejdere, som under et vist pres indvilger i at deltage og sørge for, at der kommer gang i festen. I troen på, at han har fyrene i sin hule hånd og kan styre programmet i den retning, som han ønsker, tager han hjem for at ordne de sidste forberedelser. Men fyrene vil det imidlertid anderledes og aftaler deres egne spilleregler.     


Uddrag af bogen 

“Hvorfor sidder vi her, når vi ikke skal servicere deltagerne?” spurgte Jonathan.

“Først og fremmest vil jeg gerne fortælle, hvad programmet går ud på i korte træk. Vi indkvarterer otte piger og otte fyre på Sølyst, som skal danne par og dyste mod hinanden. Til sidst står et par tilbage, som vinder hovedpræmien.” 

“Hvor nyskabende,” mumlede Lars. Fyrene grinede højlydt – undtagen Jonathan. Han var begyndt at lægge to og to sammen og havde en grim fornemmelse.

Mogens fortsatte ufortrødent: “Pigerne bliver udvalgt ud fra præsentationsvideoer. Fyrene sidder foran mig.” Han slog armene ud mod dem. 

Latteren stoppede øjeblikkeligt. Jonathan, Lars og Alexander nidstirrede ham, som forventede de, at han om lidt ville afsløre, at det bare var hans spøg.       


Om forfatteren 

Dorte Bakbo (f. 1977) er bachelor i erhvervssprog og bosiddende i Nørresundby. Hun debuterede som romanforfatter i 2015 med Parallelsamfundet. Ideen til Hotellet opstod, da et af hendes familiemedlemmer spurgte, om man kunne forestille sig, at deltagere i et realityshow blev betalt for at spille en bestemt rolle.  

Anmeldelser (0)