Humlepigen (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Kirsten Ahlburg


Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740612431
Udgave: 1. (23-02-2017)
Oplag: 1. (23-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 88
Illustrator: Peter Hermann
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny serie om den super seje superhelt Humlepigen!
Jeg ser ned ad mig selv og er lige ved at skrige. Jeg er fyldt med lange hår. Det ligner en gul- og brunstribet pels … Er verden blevet vanvittig?
Humlepigen – det første stik er historien om en helt almindelig pige ved navn Amalie, hvis liv tager en helt ualmindelig drejning, den dag hun stikkes af en flok humlebier. Først begynder Amalie at få en enorm stor trang til honningmadder. Så interesserer hun sig pludselig meget for blomster, og hun begynder at lave sit eget, velduftende blomstervand, så hun altid har den dejlige duft af roser og lavendel på sig. Men allermest ualmindeligt bliver det, da Amalie endnu engang overværer en pige fra klassen, der mobber en anden. Amalie opdager, at hun forvandler sig til en flyvende, summende og ikke mindst stikkende humlepige, når hun bliver vred!
Kan Amalie bruge sine nye kræfter til noget nyttigt?
Følg med i begyndelsen på Kirsten Ahlburgs nye superhelteserie om Humlepigen. Bogen er rigt illustreret af Peter Hermann, er skrevet i lix 19, og opsætningen er meget læsevenlig, og derfor henvender bogen sig til unge læsere, der gerne vil læse en spændende bog om en anderledes superhelt.

Anmeldelser (0)