Hun hang på væggen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tom Oxager


Nedsat pris! Hun hang på væggen
Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771900507
Udgave: 1. (11-07-2016)
Oplag: 1. (11-07-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 206
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 150mm, H: 221mm, D: 16mm, Vægt: 338g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

De fleste turister, der besøger Sæby, stifter aldrig bekendtskab med Musehullerne. Det er heller ikke noget turiststed, men enhver sæbynit kender det. Det ligger lidt gemt af vejen og besidder den mystik, der knytter sig til steder, hvor alt kan ske. Alligevel ligger Musehullerne lige præcis der, hvor den skønneste vandretur langs åen gennem Sæbygaard skov tager sin begyndelse. Mange turister kommer for at opleve havnen og stranden. Men en tur gennem skoven er noget helt specielt, som får turisterne til at vende tilbage år efter år. Den meget foretagsomme præst, Ellinor Wollesen, er helt oppe på mærkerne. Hun vil skabe en Bibel Bed & Breakfast og sætter alt ind på, at det skal blive en succes. 

Samtidig sker der ting og sager i restaurationsbranchen. FRANKS dynamiske chef, Kaptajn Haddock, redder skindet på næsen, fordi han har ansat en fortræffelig hjælper.     


Uddrag af bogen  

Ellinor Wollesen henvendte sig omtrent på samme tid til Jomfru Maria i samme ærinde.  

”Nu er der inden for kort tid sket to mord i vores dejlige by, hellige moder. Jeg frygter for, at det kommer til at gå slemt ud over søgningen til vores Bibel Bed & Breakfast!”  

Hun sagde ”vores” for at forpligte sin velynder. Maria måtte da også regnes for nærmest at være indfødt sæbynit efter at have hængt på kirkevæggen gennem så mange år. Skuffelse og indignation fik Ellinors stemme til at dirre, mens den ekkoede svagt i kirkerummet.  

”Det skal du såmænd ikke bekymre dig om, mit barn. Et par mord er nok den bedste reklame, du kan få.” 

”Tror du virkelig?” udbrød Ellinor chokeret.  

”Bare vent og se. Gæster vil komme strømmende til din smukke præstegård. Der er ikke noget som et par raske mord, der kan få sat gang i interessen. Og omsætningen,” tilføjede hun eftertænksomt.         


Øvrige udgivelser:

KRIMIER

Rigsvåbnet

Guld for enhver pris

Over alle grænser

De gode græd og de onde lo

Halsløs gerning

For mange missiler

Under pres

Skudsår

Hun hang på væggen


ROMAN

Klog mand tisser ikke mod vinden


Om forfatteren  

Hun hang på væggen er tredje og sidste bind i Tom Oxagers Sæby-krimiserie, der koncentrerer sig om det, der sker året rundt i den lille dejlige turistby. Han har sideløbende udgivet seks bøger om Rigsvåbnet og Anna Storm, der også tager udgangspunkt i Sæby, men har en anden, lidt mere dynamisk personkreds. Ved siden af forfatterskabet er Tom Oxager billedkunstner. Har du lyst, kan du besøge hans univers på www.tom-ox.dk.  


Anmeldelser (0)