Huset Jacoby - bind 1 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Isaac Bashevis Singer


Nedsat pris! Huset Jacoby - bind 1
Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711759042
Udgave: 1. (12-07-2017)
Oplag: 1. (12-07-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Serie: Huset Jacoby
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 511
Formater / udgaver
261,00 kr
66,50 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

"Huset Jacoby" er fortællingen om en polsk-jødisk families brogede liv. Et liv fyldt med kærlighed og had, håb, drømme, sejre og nederlag. Historien foregår i sidste halvdel af 1800-tallets Europa og USA – en tid med hastig industriel vækst og radikal social forandring, der gjorde det muligt for det jødiske samfund til at flytte fra ghettoen til mere fremtrædende lokationer.
Isaac Bashevis Singer, 1904-1991, amerikansk-jiddisch forfatter. Født i Polen og udvandret til USA. Hans værker er bedst kendt på engelsk, men de er skrevet på jiddisch. Centralt i forfatterskabet er livet i jødiske landsbyer i Central- og Østeuropa før holocaust, stilen er realistisk med et islæt af mystik. Personerne udspringer af jødisk folklore og byder på synske personer, troldmænd, tåber, vise, ludere, bodfærdige, fanatikere og djævle, dæmoner og intellektuelle. Indholdsmæssigt afspejles kampe mellem tradition og modernitet og moral og liderlighed. De mandlige hovedpersoner er Don Juan’er, der pines af samvittighedsnag, og drives frem af deres lidenskaber, kvindeskikkelserne er tvetydige. Forfatterskabet tæller romaner, noveller, børnefortællinger og erindringer. I 1978 modtog Singer Nobelprisen.
"The Manor is an epic of Polish Jewry and of the mystery of human hope ... a great book." The Boston Globe
"What he has achieved [in The Estate] is a sense of impetuousness, the fury, the bursting energy in the hearts of these Jews. ... Tragedy is followed by new sorrows; joy by new joys." Newsday

Anmeldelser (0)