Hvad er der med Lisa?: En bog for børn om angst (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Malin Rocha Ahlgren


Forlag: Forlaget Conta
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799974542
Udgave: 1. (01-08-2017)
Oplag: 1. (01-08-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 80
Originaltitel: Vad är det med Lisa?
Oversætter: Christian Holm
Illustrator: Emil Maxén
Originalsprog: Svensk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Hvad er der med Lisa? En bog for børn om angst"


Bogen handler om Lisa på 13 år, der bor med sin mor og sin kat Columbus. Lisa spiller guitar og Minecraft. Og så lider hun af angst.

Lisa får ofte pludselige angstanfald, både derhjemme og i skolen. Hun er følsom over for høje lyde, uventede situationer, og når der stilles for mange krav til hende. I skolen er det sundhedsplejersken Sofie, der tager sig af hende, når hun har det værst. Derhjemme er det hendes forstående og tålmodige mor, der forsøger at hjælpe.


I bogen beskrives Lisas kontakt med det børn- og ungdomspsykiatriske center, BUC. Her møder Lisa klassekammeraten Alice, der har ADHD. Alice var hovedpersonen i de to foregående bøger i serien, Sejt med ADHD og Jeg har ADHD. Pigerne bliver hurtigt venner og finder styrke i hinandens selskab.


Ideen med denne bog, er at sætte fokus på og øge bevidstheden om børn og unge, der lider af angst. Bogen er tænkt som en støtte - både til angstramte børn og til deres bekymrede forældre og lærere, som har brug for at vide mere om, hvordan hverdagens udfordringer opleves, når man lider af angst. 

Anmeldelser (0)