Hvedekorn 4 2018 (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Lars Bukdahl, Christian Vind


Forlag: Rosinante
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763857741
Udgave: 1. (28-12-2018)
Oplag: 1. (28-12-2018)
Omslagsillustrator: Kirsten Justesen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 64
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 174mm, H: 232mm, D: 7mm, Vægt: 186g

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
125,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Som eklatanteste sensation i Hvedekorn 4, 2018, optræder den afdøde, kun måske virkelige, galiciske digter Emilio Alvarez for første gang i bladet, som sædvanlig oversat af meget virkelige og danske Peter Højrup, med en lyrisk afrapportering fra ”Det asturiske bryllup”, han med højst blandede følelser har deltaget i.

Overfor Emilios fortumlede bryllupsdeltagelse kunne man fx sætte debutantens Thomas Kirks snorlige, konkretistiske digt ”Ask & Eg”, der lader to rækker af to små ’ér danne en ”allé” ned mellem rækker af a’er og ’er. Hvis man kan se det for sig! Og hvis man ikke kan, er det bare endnu en grund til at få fingre i bladet.

Og sådan kan selv lave sine små pardannelser og grupperinger i den grasserende, storblomstrende pærevælling af god poesi, der udgør et nummer af Hvedekorn. Nogle digte og digtere er pædagogisk sammenstillet på forhånd af redaktøren, fx nummerets to første bidragydere, Rolf Sparre Johansson og Cecilie Lind, der begge debuterede i bladet for nøjagtigt 10 år siden, i nr. 4, 2008, og derfor er inviteret tilbage til glædelig gensynskhed!

Billedkunst af Kirsten Justesen.

Anmeldelser (0)