Hvordan laver man en baby? (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Anna Fiske


Nedsat pris! Hvordan laver man en baby?
Forlag: Høst og Søn
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763862783
Udgave: 1. (01-10-2019)
Oplag: 1. (01-10-2019)
Illustrationer: Ja
Originaltitel: Hvordan lager man en baby?
Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen
Omslagsillustrator: Anna Fiske
Oversætter: Nanna Gyldenkærne
Illustrator: Anna Fiske
Tegnet af: Jette Aagaard Enghusen
Originalsprog: Norsk
Sideantal: 80
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 218mm, H: 292mm, D: 14mm, Vægt: 585g

Levering inden jul: OK

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I billedbogen Hvordan laver man en baby? tager Anna Fiske fat i alle de spørgsmål, som børn kan have, når det kommer til undfangelse, graviditet og fødsel. Hvordan kommer babyen ind i mors mave? Hvem kan overhovedet lave en baby, hvad sker der inde i maven, når den vokser sig stor, og hvordan kommer babyen så egentlig ud igen?

Hvordan laver man en baby? giver forældre og børn en rigtig god platform til en snak om alle de ting, et barn kan undre sig over, når det kommer til forplantning. Vi hører både om den konventionelle undfangelse, om reagensglas-metoden og hele processen fra æg og sædcelle til fødslen, men også om kærlighed, regnbuefamilier og diversitet.

Pressen skriver: 

»En underholdende historie, hvor der flere steder er lagt en humoristisk vinkel på en forklaring, godt understøttet af sjove illustrationer. Fx billedet af de mange sædceller, som kæmper om at komme først til ægget, og så de sædceller som opgiver, og ikke orker at svømme videre. Teksten er kort og frimodig. Flere steder med talebobler og direkte tale. En skøn bog, som forklarer er stort emne med humor, og som helt sikkert vil inspirere til samtale.« - Dorthe Grønbæk, Lektør

”Hvordan laver man en baby? er den bedste børnebilledbog om emnet, jeg nogensinde har set. Seks stjerner ud af fem. Tillykke til alle forældre og pædagoger, der nu kan indvie børnene i forplantningens mysterier på en måde, som på samme tid er ærlig og sød, og som er lige i øjenhøjde med målgruppen. ”

- Anna Louise Stevnhøj, LFS Nyt (Landsforeningen for Socialpædagoger)

Anmeldelser (0)