Hydra (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Matt Wesolowski


Nedsat pris! Hydra
Forlag: Alhambra
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772162317
Udgave: 1. (28-04-2020)
Oplag: 1. (28-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Oversætter: Rebekka Hjelholt Svendsen
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 290
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 131mm, H: 200mm, D: 26mm, Vægt: 393g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

En novembernat i 2014 tæver 21-årige Arla Macleod sin mor, stedfar og lillesøster til døde med en hammer – øjensynlig uden grund. Drabene bliver kendt som ’Macleod-massakren’, og Arla indlægges på en sikret psykiatrisk institution og nægter i årevis at udtale sig til pressen. Hun står først frem med sin historie, da hun bliver kontaktet af journalisten Scott King, der er vært for kult-podcasten Seks stemmer.
Igennem sine interviews med Arla og de få, der er villige til at udtale sig om hende, sporer King sig langsomt ind på sagen, og han begynder så småt at sætte spørgsmålstegn ved, hvem der bærer skylden for de blodige drab.
I takt med at puslespillet falder på plads, trækkes han ind i en slangerede af hemmeligheder, internettrusler og uhyggelige ’lege’, hvis deltagere leder efter en anden verden. Som en sort tråd igennem det hele løber historierne om mystiske, sortøjede børn, som dukker op så mange steder, at de dårligt bare kan være en forstyrret morders fantasi …
Hydra er en isnende thriller i en anderledes form, der belyser steder, du måske ville ønske, at du aldrig havde set. Romanen er en uafhængig forløber til Seks stemmer.

Anmeldelser (0)