I demokratiets tjeneste: Fortællinger om kommunalpolitikeres drivkraft (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kirstine Andersen


Nedsat pris! I demokratiets tjeneste: Fortællinger om kommunalpolitikeres drivkraft
Forlag: Akademisk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 104
Dato for udgivelse: 2-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788750041344
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Marianne Dunker
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvad får kommunalpolitikere til at bruge aftener på at læse stakkevis af papirer og gå til møder i deres fritid? Hvad får dem til at gå ind i politik, og hvad får dem til at blive? Hvad kan få dem til at holde op?
Det er nogle af de spørgsmål, denne bog belyser. Gennem 10 fortællinger hører vi kommunalpolitikere berette personligt og nærværende om deres drivkraft og engagement i det lokalpolitiske arbejde. Vi møder erfarne og nyvalgte kommunalpolitikere samt borgmestre, udvalgsformænd og dem, der ikke er en del af flertallet, og som kæmper for at blive hørt. Bogen giver et vedkommende indblik i demokratiets og magtens brogede verden - i en verden, de færreste af os kender indefra.
Bogen henvender sig til alle politisk interesserede læsere. Den giver kommunalt ansatte et indblik i og forståelse for kommunalpolitikernes hverdag og de dilemmaer, de befinder sig i. Nye kommunalpolitikere får et indtryk af den lokalpolitiske hverdag, de er på vej ind i, mens erfarne kan hente inspiration i kollegers fortællinger om drivkraft og mening i kommunalpolitikken. Samtidig er det også en bog for folk, der ganske enkelt kan lide at læse gode historier om dybt engagerede mennesker.
Kirstine Andersen (f. 1958) er cand.phil. i samfundsfag og forvaltning. Sideløbende med sin skribent- og foredragsvirksomhed arbejder hun som ledelseskonsulent. Hun har tidligere bl.a. udgivet bogen Kierkegaard og ledelse (2004).

Anmeldelser (0)