I Det Fri (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Ida Hamre


Nedsat pris! I Det Fri
Forlag: Ravnerock
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Dato for udgivelse: 21-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788792625250
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ole Bundgaard
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Digtene er inspirerede af klassisk japansk haikudigtning som danner klangbund for de ialt 55 korte og lange, bundne og ubundne, digte der henter motiver fra natur og eksistens.
Ole Bundgaard har stået for omslag, layout og sats.
Samlingen består af frie og metriske vers, af ubundne digte og digte der i deres form ligger tæt på klassiske japanske haikudigte. Refleksioner, sansninger og spørgsmål strejfes og blandes med haiku. De er vævet sammen for at stimulere hinanden.
Digte af vidt forskellig længde, med temaer der strækker sig ud mellem naturindtryk og temaer om liv og eksistens. Sidstnævnte behandles snart i ironisk, snart crazy, snart i en alvorlig form.
De korte naturdigte er små dynamiske input fra verden uden om os. De indgår i vekselvirkning med de øvrige digte for at åbne for et fællesmenneskeligt indhold og for læserens meddigtning.
Digtenes titlerne består af substantiver i bestemt eller ubestemt form, og indholdsfortegnelsen bliver et digt i sig selv.
Rent billedmæssigt skal hvert digt stå alene. Ideen i den grafiske opsætning er, at der er beregnet et ark til hvert enkelt, fordi teksterne skal komme til læseren som uforudsigelige scener, hvad angår såvel tema som formsprog.

Anmeldelser (0)