I kender min stemme: Progressiv åbenbaring - levende ord fra Jesus (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Kim Michaels


Nedsat pris! I kender min stemme: Progressiv åbenbaring - levende ord fra Jesus
Forlag: More to Life
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740466669
Udgave: 2. (26-10-2019)
Oplagsdato: 26-10-2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 267

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I dag har mange mennesker opgivet Jesus, fordi de ikke kan finde mening i de officielle kirkers doktriner og dogmer. I virkeligheden er Jesus et åndeligt væsen, som arbejder på at hjælpe alle mennesker med at hæve deres bevidsthedstilstand. Igennem de sidste to tusind år har han kommunikeret med os gennem mennesker, som var villige til at være budbringere for det levende ord. Disse mystikere kunne ikke være tilfredse med officielle doktriner, men søgte en dybere oplevelse af Jesus og hans lære.

I denne bog videregiver den opstegne Jesus den lære, som han gav til sine mest avancerede disciple. Han forklarer hvorfor hans lære er relevant for nutidens åndeligt søgende mennesker. Du vil også lære, hvordan du kan opnå et personligt forhold til ham - en af de mest bemærkelsesværdige åndelige lærere menneskheden har set.

Hvis du føler, at officielle religioner ikke har besvaret dine spørgsmål om livet og dets åndelige side, er det befriende at læse de meningsfulde svar i denne bog.

Befri dig selv fra de illusioner, der blev skabt af den kristne kirke af pollitiske grunde Helbred dig selv fra dine psykologiske sår Få indre vejledning fra Jesus - opnå indre fred og lykke

Anmeldelser (0)