Myter og Mysterier -5: Illuminati (Hardback, Dansk)

Af: Jesper Wessel Lindberg


Nedsat pris! Myter og Mysterier -5: Illuminati
Forlag: Tellerup A/S
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788758830469
Udgave: 1. (12-06-2018)
Oplag: 1. (12-06-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Myter og Mysterier, 5
Omslagsgrafiker: Danielle Finster
Omslagsillustrator: Danielle Finster
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 152mm, H: 218mm, D: 16mm, Vægt: 460g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Da rytteren slog øjnene op, lå han i den våde muld i den silende natteregn. Hvor var han? Havde hans forfølgere indhentet og fanget ham? Han kunne mærke en sitren i sin krop og en duft af brændt kød i næseborene. Røgen steg til vejrs fra hans livløse rejsefælle der lå ved hans side i den plørede muld. Død. Bragt til standsning af naturens kræfter som havde selveste Gud sluttet sig til deres forfølgere og stoppet deres flugt med ét enkelt flænsende lynnedslag. Rytteren kom vaklende på benene, men som han genoptog sin flugt, glemte han alt om de dokumenter som var indsyet i hans faldne rejsefælles jakkefolder. Dokumenter der på denne dag, den 20. juli 1785, skulle forvandle myten til realitet: Illuminati-ordenen eksisterede.
Illuminati-ordenen er blevet et symbol på den ondskabsfulde dukkefører der forsøger at iscenesætte verdens gang og gennemføre sin egen egoistiske dagsorden om at opnå det totale verdensherredømme. Men hvad ved vi egentlig om Illuminati-ordenen? Eksisterer den overhovedet? Hvordan opererer den? Og hvem er ordenens medlemmer?
Myter og mysterier er en serie af lette fagbøger for større børn om uopklarede mysterier på kanten af myte overtro og videnskab. Hver bog i serien under et enkelt emne og stiller spørgsmålet: Hvor går grænsen mellem fakta og fiktion?

Anmeldelser (0)