Indbildt samtale (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Inge-Helene Fly


Nedsat pris! Indbildt samtale
Forlag: Ravnerock
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 36
Dato for udgivelse: 30-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788792625083
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Indbildt samtale er titlen på digtsamlingen, hvor det overordnede tema er modsætningen mellem det reelle og det indbildte. Samlingen er delt ind i tre afsnit, der på forskellig måde gennemspiller det overordnede tema.
I første afsnit behandles modsætningen mellem det reelle og det indbildte i det lyriske jegs personlighed og i parforholdets rollespil mellem et jeg og et du. Sidstnævnte kan læses som ´dialog-digte´ mellem en mand og en kvinde. Men de kommer ikke på talefod, fordi afstanden mellem dem er for stor.
Digtene i andet afsnit har en strammere form, og her er det lyriske jeg alene med sig selv og sin indbildning. Ensomheden som konsekvens og et vilkår for mennesket er et vigtigt element her.
Tredje afsnits digte tager så at sige udgangspunkt i det indbildte fx forskellige film, og derudfra prøver det lyriske jeg og digtenes du at nærme sig hinanden. Det lykkes ind imellem for dem at indgå i et møde.
Afsluttende kan man sige, at behandlingen af samlingens tema både er traditionel og moderne, idet der bliver trukket på en litterær tradition, men denne tradition bliver sat ind i en nutidig kontekst.

Anmeldelser (0)