Inden jeg har talt til fem: Hvad et cyberattack hos Mærsk og en kræftsygdom kan lære dig om krisestyring (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thomas Stampe


Nedsat pris! Inden jeg har talt til fem: Hvad et cyberattack hos Mærsk og en kræftsygdom kan lære dig om krisestyring
Forlag: Grønningen 1
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793825185
Udgave: 1. (06-09-2019)
Oplag: 1. (06-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 170
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 130mm, H: 192mm, D: 14mm, Vægt: 192g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Thomas Stampe er øverste IT-chef i Mærsk Supply Service. Mens han sammen med andre styrer Mærsk gennem Danmarks største cyber-attack i 2017, får han konstateret alvorlig tarmkræft ­– som 47-årig. Dette er hans beretning om, hvordan man kan håndtere de store kriser …  


Hvad har et stenhårdt sygdomsforløb at gøre med moderne ledelsesværktøjer? Hvilken gavn har man af agile processer, forandringsledelse og alle de andre ledelsesfilosofier, når kemoen bliver sendt direkte i de store årer, og livet for alvor viser tænder?  


Da Thomas bliver diagnosticeret med kræft i eftersommeren 2017, er han ung sammenlignet med de andre patienter, men han har allerede mange års erfaring med ledelse og har redet en del storme af. Thomas opdager hurtigt, at måden, som han håndterer diagnose og sygdom på, i bemærkelsesværdig grad ligner det handlemønster, han kender fra direktionsgangen. Derfor griber han intuitivt ud efter de værktøjer, da han står i en livstruende situation.  


Inden jeg har talt til fem er ikke en guide til overlevelse i det danske sundhedsvæsen; det er ikke en historie om sygdom eller for den sags skyld om ledelse. Det er en bog med nogle personlige redskaber – der også inkluderer smil og dans – til at håndtere kriser, uanset om det er på arbejdet eller privat.

Anmeldelser (0)