Irsk whiskey (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Peter Kjær


Nedsat pris! Irsk whiskey
Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740662085
Udgave: 1. (29-05-2020)
Oplag: 1. (29-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 122
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 177mm, H: 245mm, D: 17mm, Vægt: 547g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Irsk whiskey er den første danske bog om de gyldne irske dråber. Der findes i det hele taget meget lidt litteratur om dette emne – indtil nu.

Gennem de sidste 15 år har irsk whiskey gennemgået en rivende udvikling. For få år siden var der kun tre destillerier i Irland. I skrivende stund er der 28 og næsten lige så mange flere på tegnebrættet.


Mange forbinder irsk whiskey med Jameson og Tullamore Dew. Det har da også været disse to store mærker, som producenten Irish Distillers har satset på internationalt. Det har været et smart træk. Både den nye generation af whiskey-nydere samt de garvede, der plejer at drikke skotsk, har fået øjnene op for alt det nye og spændende, der foregår i Irland.


Irsk whiskey kan ikke kun drikkes af gamle mænd med nikotingult skæg, men er blevet det, de unge går efter, når de er i byen. I kølvandet på denne succes er der opstået en perlerække af nye destillerier. Alle disse nye tager i virkeligheden kategorien irsk whiskey 100 år tilbage i tiden. Det skal forstås på den måde, at de fleste af disse nye destillerier er små gårddestillerier. Alt fra dyrkning af korn til flaskeaftapning foregår lokalt omkring destilleriet.


Denne bog kan læses både af den, der har stor viden om whiskey i forvejen, men også af novicen, der gerne vil vide lidt mere om, hvad irsk whiskey er.


Peter Kjær er en af Danmarks førende whiskeyeksperter. Han har blandt andet arbejdet for Irish Distillers i seks år og har et indgående kendskab til irsk whiskey.

Anmeldelser (0)