Jeg er fluen: poesi, digt, løgn (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Thomas Krogsbøl


Nedsat pris!
Forlag: Kronstork
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 54
Dato for udgivelse: 18-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788799380121
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Jeg er Fluen er en digtsamling, hvis tekster er stærkt inspireret af rockmusikkens ørehængende og refrænagtige tekster og musik. Bagerst i bogen er der en liste over rocknumre som digtene har fået titler efter. Inspiration rækker dog ud over titlerne, da det henkastede og samtidigt præcise, der kendetegner musikken genfindes i digtene. Foruden rockmusikkens populærkultursunivers har digtene også en litteraturhistorisk forbindelse til en symbolistisk tradition.
Den forbindelse varetages i digtene, gennem en mimen af symbolistiske figurer på en måde så de både profaneres og får betydning i sig selv, gennem digtenes eget sære symbol og dagligdags henkastede univers. Titlen, Jeg er fluen, er ikke en henvisning til Shu-bi-duas nummer af samme navn, men til postpunkbandet Wires nummer "I am the fly".
Thomas Krogsbøl har netop modtaget det treårige legat, han er mangeårigt medlem af digterkollektivet Øverste Kirurgiske og er desuden aktuel med en nyoversættelse af John Steinbecks klassiker ´Dagdriverbanden´.

Anmeldelser (0)