Jeg overlevede Titanics forlis, 1912 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lauren Tarshis


Forlag: Gads Børnebøger
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762735064
Udgave: 1. (16-03-2021)
Oplag: 1. (16-03-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Serie: Jeg overlevede
Originaltitel: I survived the Sinking of Titanic 1912
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 120
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 147mm, H: 228mm, D: 17mm, Vægt: 288g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Medrivende, historiske spændingsbøger, der forener fakta og fiktion. Kapitlerne er overskuelige og bøgerne er letlæste, med læsevenlige, store bogstaver og god plads mellem linjerne. Absolut oplagte anskaffelser, som jeg personligt kommer til at anbefale til mange. Vil også kunne friste børn, der ikke ellers interesserer sig stort for læsning og bøger.

LEKTØRUDTALELSEN


Serien JEG OVERLEVEDE fortæller om ægte historiske begivenheden i form af en fiktiv historie - som nærmer sig historier fra virkelighedens verden.


JEG OVERLEVEDE TITANICS FORLIS I 1912

Synkefrit … indtil en skønne nat! George Calder må være det heldigste barn i hele verden. Han og hans lillesøster, Phoebe, er sammen med deres tante om bord på TITANIC, det mest storslåede skib, der nogensinde er blevet bygget.George kan ikke modstå fristelsen til at udforske hver eneste centimeter af det utrolige skib, selvom hans tante på det strengeste har forbudt det. Og så sker det umulige – TITANIC rammer et isbjerg, og vandet strømmer ind. George er fanget, alene og bange, på det store skib.Han har altid rodet sig ud af problemer før … men kan han overleve det her?

Anmeldelser (0)